Még meg sem született már meg is ölték!

Rózsaszín Pittbull zenekar

Alig volt szegény pár órás már ki is végezték illetőleg felfüggesztették a 3.0 Facebook oldalunkat is! Lehet, hogy Guinness rekorderek leszünk! Bassza fasz! Mivel Rózsaszín Pittbullt jelenleg nem is enged létrehozni, Ciklámen Csivava néven értek el minket:

Ciklámen Csivava!

Csivava

Gyilkosság a digitális médiában!

Alig ért össze spermánk a facebook petesejtjével, amelyből testet öltött új digitális gyermekünk. A tegnapi napon azaz 2016.04.19-én született. Aranyos volt és még szinte teljesen szeplőtlen. Nem is volt ideje megnyilvánulni, máris megjelentek olyan egyedei társadalmunknak, akik képesek voltak erre a kis csöppségre a „megfélemlítést” rábiggyesztve, feljelenteni a Faceführernél, aki nem kérdez, nem hallgat meg, csak önkényesen likvidál! Szóval megsirattuk kellőképpen a kis porontyunkat, majd újra keféltünk egyet részegen ezzel a hálátlan cédával, amely valószínű már nem tette oda rendesen magát, ezért csak egy ciklámen csivavát sikerült összehozni. De a miénk! Reméljük nem csak 16 órát él majd mint a bátyja.

 

Huszárvágás a végére: Természetesen, majd még próbálkozunk a nevünk használatával a későbbiekben, ha lehetőségünk lesz rá.