Mi a fasz van? Mi a szar lesz még…

Rózsaszín Pittbull zenekar

Az élet nagyon kegyes hozzánk! Már a második alkalommal függesztik fel a Facebook oldalunkat. Számunkra ez csak annyiban veszteség, hogy jelenleg a fiatalok illetőleg a rajongóink nagy része a Facebook segítségével kommunikál egymást közt. Hogy ez jó vagy nem, nem a mi posztunk eldönteni, de nem! 🙂 Ha ez nem így lenne fent sem lennénk ezen a közösségi oldalon. Persze a megengedett keretek közt. 🙂 Sajnos pont ezért van az, hogy nekünk semmi keresni valónk nincs is itt, pusztán csak a tájékoztatás a zenekarral kapcsolatban. Megértettük, ellenben nem adjuk fel. Az utóbbi időben, minden poént legyen az bármilyen jellegű, jelentgetnek. Aztán meg náciznak, vagy kommunistáznak! Pedig mi csak szimpla kis buzik vagyunk. Nincs ezzel semmi baj. Akinek ez a hobbija, tegye. Mi viszont annak érdekébe, hogy ne korlátozzák a mondanivalónk, visszahelyezzük a fő bázisunkat a saját weboldalunkra. Itt márpedig sokkal szabadabban, a nekünk tetsző módon fogunk kommunikálni. Igen! Kulturáltan bazd meg a kurva anyád , mert itt úgy nyilvánulok meg meztelen picsámmal, ahogyan az anyám világra szart. Ha valakinek nem tetszik nem kötelező olvasgatni a számunkra viccesnek tartott poénokat, vagy akár a zenénket hallgatni. Mi egyszer sem tartottunk pisztolyt senki fejéhez sem! Apu és anyu sem fizette be  a médiába a megjelenésünk „zsíros” másodperceit.

Bal vagy jobb?

Csalódni fogsz egyik sem. Hiszed vagy nem mindegyik politikai oldal megkeresett minket az utóbbi 21 évben, hogy majd ők mögénk állnak. Meg irgum-burgum azt fityfenét. Mi mindegyiket elküldtük. Persze nem első körben. Válaszunk megkeresésükre minden esetben az volt, hogy mehet a traccsparti, amennyiben magánszemélyként akar velünk beszélgetni, a véleményünkről, a világról vagy csak faszságokról. Igyunk egy jó üveg bort, sörözzünk és beszélgessünk. De minden esetben felhívtuk a figyelmet arra is, hogy amennyiben a kis szaros politikai karrierjét a hátunkon lovagolva képzeli el egy kicsit megemelni, úgy nem vagyunk kíváncsiak a pofájára. Mert akkor az van! Jó vastag bőrrel. Hiszen nem is ismer minket. Ugye tudjátok, hogy ezután egyik sem akart dumálni velünk, pedig lett volna jó kis Petya bor….HAHAHA!

 

 

 

Huszárvágás a végére: Egyébként meg a fasz kivan, hogy mindenkinek fapálca van a picsájában! Na de megcsináljuk, majd 666. alkalommal is.